Vine a buscar bolets o anima’t a buscar el tió!

Reserva una activitat a la natura al Berguedà

En l’actualitat, a Cal Marixic oferim dues activitats completament diferents però a la vegada aquestes, tenen certs factors en comú. Com ara, des del fet de poder-les realitzar en grup, amb amics o amb família fins el fet de que totes es duen a terme en un medi completament rural i natural dins de la comarca del Berguedà.
La nostre experiència i el tracte humà que oferim, fa que ens desmarquem de la competència fent que en tot moment, sigui una trobada molt propera i afectiva. Són molts grups i moltes famílies que han confiat amb nosaltres i amb les nostres activitats. Veure’ls a tots al acabar les activitats amb un somriure, és senyal de que s’ho han passat bé i ho han gaudit de valent.
Lamentablement, les nostres activitats no tenen una durada anual (tot l’any), per exemple en el cas de l’activitat de buscar bolets, la temporada va de del setembre fins l’últim dia de novembre. I en el cas de l’activitat de buscar el tió, l’activitat és exclusiva pel mes de Desembre (del dia 1 al dia 22).
Conscients d’això, aprofitem cada activitat reservada per poder poder transmetre la nostre passió i els nostres coneixements amb tots vosaltres.
Per aquest fet a Cal Marixic us podem oferir les següents activitats:

Activitat de buscar bolets

Vine a buscar bolets a través de guies especialitzats! Aprèn a saber on se’n poden trobar, com destriar i cuinar-los!
Reservar activitat

Activitat de buscar el tió

Vine a buscar el tió! Activitat pels més petits de la casa! Passa una experiència única i inoblidable amb aquesta activitat
Reserva activitat